Näin tuet Roska päivässä -liikettä
-Kiitos tuestasi!
Roskien kerääminen on iloista vapaaehtoistyötä, mutta valtakunnallinen kampanjointi, median palveleminen ja kansalaisliikkeen vetäminen vaativat paljon työtä ja taloudellisia resursseja, joita Roska päivässä -liikkeellä ei juurikaan ole.

Liikkeen perustajaa Tuula-Maria Ahosta pyydetään kertomaan liikkeestä erilaisiin tilaisuuksiin ja kouluihin ympäri maata. Usein pyytäjinä ovat vähävaraiset tahot, joilla ei ole varaa maksaa vierailusta edes kuluja, palkkiosta puhumattakaan.

Roska päivässä- liike tuottaa luovia keinoja ennaltaehkäistä ja vähentää roskaamista.Roska päivässä -liikkeen ystävät ry
(Ett skräp om dagen -rörelsens vänner)Toiminnan tueksi perustettu tukiyhdistys Roska päivässä -liikkeen ystävät ry hankkii Roska päivässä -liikkeelle resursseja vierailujen toteuttamiseen, toiminnan organisoimiseen, tiedotustoimintaan ja kampanjointiin.

Roska päivässä -liikkeen ystävät ry:n jäsenmaksu on 15 € vuonna 2019. Kannatusjäsenmaksua voit myös maksaa halauamasi summan.

Tukiyhdistyksen jäsenyys ei velvoita sinua muuten mihinkään.

Kannatusjäseniä voivat olla sekä yksityiset henkilöt että rekisteröidyt yhteisöt. Jäseneksi ja kannatusjäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille
FI83 1257 3000 5364 76.

Ilmoita maksaessasi nimesi ja sähköpostiosoitteesi, koska tiedotamme esimerkiksi kokouksista sähköpostitse turhan roskantuottamisen välttämiseksi.

Yhdistys voi ottaa vastaan avustuksia, lahjoituksia ja testamentteja käytettäväksi Roska päivässä -liikkeen toiminnan edistämiseen.

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii tänä vuonna Diego Salvador Helsingistä, sihteerinä Rauno Wikström Helsingistä, rahastonhoitajana Jari Peltoranta Helsingistä, hallituksen jäsenenä Susanna Kolunkulma Espoosta. Yhdistyksen yhteyshenkilönä toimii Jari Peltoranta (jari.peltoranta ät welho.com)
Yritys- ja yhteisötukijat:Toimintaamme ovat tänä vuonna tukeneet:
Aiempina vuosina tukea ovat antaneet:
Vantaanenergia (13K)

Pohjois-Haaga

Lehtovuorilogo (30K)

LHJ (37K)

Visio

Finlandiatalo (24K)

ApuvalineAvux (22K)Apuvaline Avux antaa 15% alennuksen kaikista tarttumapihdeistä Roskaliikkeen jäsenille. Alennuskoodi roskapaivassa.net .
Helsingin seurakuntayhtymän yhteiskunnallinen työLions Club Helsinki-Pakila

Conbalance

Ad Ventures Oy


Eläinlääkäriasema Reviiri

RederaTakaisin etusivulle Takaisin etusivulle