Et søppel om dagen - bevegelsen      

in English   auf deutsch   på svenska   in italiano   en español   en català   portugues   på norsk   på dansk   nihongo   en français   Kiswahili   по-русски   Nederlands   á íslensku   en Esperanto   chinese   magyar   suomeksi   eesti  
"En stor ånd kan leve i en liten gjerning", Raimo O. Kojo, forfatter og medlem.Bli med i Et søppel om dagen - bevegelsen
Søppel, som kastes uten ettertanke, skjemmer miljøet og kan være til skade for dyr. Det er lett å skjelle ut miljøsvinene, men hva hjelper det? Et søppel om dagen - bevegelsen har valgt en annen vei.

Vi plukker opp minst et stykke søppel om dagen og oppfordrer minst en av våre bekjente til å bli med i bevegelsen.

Noen har vervet hundrevis. Og vi verver også skoler. Undersøkelser har vist at jo mindre søppel som finnes, jo mindre blir det kastet.

Bevegelsen ble etablert i april i år 2000 av redaktør Tuula-Maria Ahonen og hennes døtre Iisa, ni år og Ilona, tolv år

På noen dager ble bevegelsen landsomfattende. Et søppel om dagen - bevegelsen er unik: medlemmene er i alle aldre, barn, unge, voksne, pensjonister og familier.

Medlemmene oppfordrer også sine utenlandske bekjente rundt om i verden til å bli med. Det sydligste medlemmet bor i Honduras og det nordligste i Inari i Finland.

For å utveksle tanker og erfaringer har vi etablert en egen diskusjonsgruppe. Veiledning om hvordan du melder deg på finner du nederst på siden.

Et menneske alene kan ikke skape så mye, men sammen kan vi skape et miljø som er trivelig for menneskene og trygt for dyrene."Nobody made a greater mistake than he who did nothing because he could only do a little", Edmund Burke, filosofDu blir medlem ved å sende en tom beskjed til adressen:
roskaliike-subscribe@yahoogroups.com

Du kan også taste inn din e-postadresse i tekstfeltet under og trykke på enter.
Subscribe to littermovement
Powered by www.egroups.com


> webmaster