Et affald om dagen -bevægelse

in English   auf deutsch   på svenska   in italiano   en español   en català   portugues   på norsk   på dansk   nihongo   en français   Kiswahili   по-русски   Nederlands   á íslensku   en Esperanto   chinese   magyar   suomeksi   eesti  "En stor ånd kan leve i en lille gerning", Raimo O. Kojo, forfatter og medlem.Slut dig til Et Affald om dagen -bevægelsen!Skidt, som smides tankeløs væk, skæmmer miljøet og kan være farlig for dyr. Det er let at misbillige miljøsvinene, men hvad hjælper det? Et affald om dagen -bevægelsen har valgt en anden vej.

Vi samler mindst et stykke affald op om dagen og udfordrer mindst een af vores bekendte i bevægelsen.

Nogle har udfordret hundredevis. Og vi udfordrer også skoler. Undersøgelser viser at jo mindre affald der findes, desto mindre smides der væk.

Bevægelsen etableredes i april år 2000 af redaktør Tuula-Maria Ahonen sammen med sine døtre Iisa, ni år og Ilona, tolv år.

På nogle dage blev bevægelsen landsomfattende. Et affald om dagen -bevægelsen er unik: medlemmer er af alle aldre, børn, unge, voksne, pensionister og familier.

Medlemmerne udfordrer også sine udlandske bekendte rundt om i verden. Det sydligste medlem bor i Honduras og det nordligste i Inari i Finland.

For at udveksle tanker og erfaringer har vi grundlagt en egen diskussiongruppe. Anvisning om hvordan man tilslutter sig, findes nederst.

Eet menneske kan ikke frembringe så meget, men sammen kan vi frembringe et miljø, som er hyggeligt for mennesker og trygt for dyr.


Vor bevægelse har grundlagt en egen diskussiongruppe for medlemmer. Den fungerer via e-post.

Du bliver medlem ved at sende en tom besked til adressen roskaliike-subscribe@yahoogroups.com

Du kan også taste din e-postadresse ind i nedenstående tekstfelt og trykke på enter.

Subscribe to littermovement
Powered by www.egroups.com


Webmaster