el Moviment Escombraries      

in English   auf deutsch   på svenska   in italiano   en español   en català   portugues   på norsk   på dansk   nihongo   en français   Kiswahili   по-русски   Nederlands   á íslensku   en Esperanto   chinese   magyar   suomeksi   eesti  
"Un esperit gran pot viure en una llavor petita" Raimo O. Kojo, escriptor i membreUneix-te al Moviment Escombraries!
Una peça d' escombraries, que llencem sense adonar-nos-en, fa lleig el medi ambient i pot danyar els animals. És fàcil enfadar-se amb els que embruten, però què se'n treu d'això? Els membres d'aquest moviment han escollit un altre cami.

Nosaltres recollim al menys una peça d' escombraries cada dia, i convidem a participar al moviment, com a mínim, un dels nostres coneguts.

Alguns n'han convidat cent. També hem convidat a escoles, agrpaments d' escoltes i comunitats de treball. Segons alguns investigadors, quanta menys brutícia hi ha al terra, menys probabilitat hi ha que la gent en llenci més.

Els fundadors del moviment són Tuula-Maria Ahonen,una periodista que viu a Helsinki i les seves dues filles: Lisa (9 anys) i Ilona (12 anys). El moviment es fundà l'abril del 2000.

El moviment es va estendre a tot el país en pocs dies. Els membres venen de grups molt diversos: nens, joves, adults, ciutadans de la tercera edat i famílies senceres.

Els membres convidem a persones de tot el món a afegir-se al moviment. El membre que viu més al sud és d' Hondures i el de més al nord viu a Inari, Finlàndia.

Per intercanviar idees i experiències, hem creat una llista de correu. Per a inscriure-t'hi, mira les instruccions al final d' aquesta pàgina.

Una persona pot fer molt poc, però junts podem fer que el nostre entorn sigui un lloc agradable per a la gent i un lloc més segur per els animals.


"Ningú comet un error tan greu com el que no fa res perquè només pot fer poc." Edmund Burke, filòsof.


Llegir el llibre de visites!     Signar el llibre de visites!    Dreambook


Per a afegir-te a la llista de correu, envia un missatge buit a
roskaliike-subscribe@yahoogroups.com

O tecleja la teva adreça de correu electrònic a continuació i prem Enter.
Subscribe to littermovement
Powered by www.egroups.com


webmaster