Miniroskistyöpaja tilaisuuteesi
Miniroskis on Roska päivässä -liikkeessä syntynyt, roskaamista ennaltaehkäisevä "fiksu ja kätevä keksintö", kuten käyttäjät sanovat.

Miniroskis palvelee sekä aikuisia, lapsia että nuoria vuosien ajan. Miniroskis kulkee mukana pienessäkin taskussa ja miniin voit laittaa omat, maailman yleisimmät roskat. Palavat tupakantumpit, purkat ja makeispaperit. Miniroskikset tuunataan kestävistä ja ilmatiiviistä diabeetikkojen koeliuskapurkeista, jotka ovat heille roskia käytön jälkeen.

Haluatko tilata Roskaliikkeen perustajan, Tuula-Maria Ahosen vetämään Miniroskistyöpajaa tapahtumaasi? Miniroskistyöpaja on hauska ja sosiaalinen tapahtuma, jossa osallistujat voivat tuunata myös lahjoiksi kauniita minejä. Kokemuksemme mukaan hyvin eri-ikäiset ihmiset innostuvat ympäristöä suojelevan käyttöesineen tuunauksesta. Työpajoissa syntyy levollinen keskittynyt tunnelma, parhaimmillaan myös ideoita paikallisista tempauksista.

- Itse lahjoitan miniroskiksia tuntemattomillekin tupakoiville, ja säännönmukaisesti he ilahtuvat ja yllättyvät. Joskus tapaan tyytyväisiä käyttäjiä.Lapset, koiranpennut, kalat, linnut ja jotkut kehitysvammaiset panevat myrkyllisiä tumppeja suuhunsa, on siis hyvin tärkeä saada ne pois ympäristöstämme, Tuula-Maria Ahonen sanoo.

Tuula-Maria tuo tullessaan työpajan tarpeet ja välineet. Saksia tarvitaan usein lisää. Jos osallistujilla on diabeetikkojen koeliuskapurkkeja, niitä voi myös tuoda.

Roska päivässä -liike toimii hyvin pienillä taloudellisilla resursseilla eikä voi maksaa Tuula-Maria Ahoselle korvausta pajoista. Siksi pajat ovat tilaajalle maksullisia (osallistujille maksuttomia). Palkkio sovitaan tapauskohtaisesti.takaisin etusivulle